Ondernemers

Voor veel ondernemers in MKB en voor kleine zelfstandigen verzorgen we de financiële administratie. Daarbij doen we ook de benodigde fiscale aangiften. Wat we u precies uit handen nemen, hangt af van de wensen en mogelijkheden binnen uw bedrijf.

Zo kunt u ons uw loonverplichtingen en mutaties laten verwerken. We leveren u ook de bijbehorenden financiële overzichten.

U kunt ook uw volledige financiële administratie door ons laten verzorgen. Wij leveren u dan ook alle benodigde rapportages en jaarcijfers èn we doen alle fiscale aangiften voor u.

Welke dienst u ook bij ons afneemt, u kunt ons te allen tijde om advies vragen. Soms adviseren we u ook ongevraagd. In alle gevallen profiteert u daar als ondernemer van.

Kosten

Doordat we een compacte organisatie zijn, kunnen we zeer scherpe tarieven rekenen, scherper dan u ze elders vindt. Bij ons vindt u dan ook geen marmer op de vloer of gouden kroonluchters. We zijn gewoon dienstverlener. Maar wel een goede èn we staan met beide benen op de grond.

Medici

We werken ook relatief veel voor ondernemers uit de medische en paramedische wereld. Zo hebben we de afgelopen jaren de administratie verzorgd voor en meegedacht met b.v. tandartsen, huisartsen, fysiotherapeuten en medisch specialisten. We kunnen dan ook wel stellen dat we inmiddels behoorlijk thuis zijn in de medische wereld. Daar kunt u, als u arts of paramedicus bent, uw voordeel mee doen!

Duitsland

Heeft u internationale ambitie? We adviseren u uitgebreid over de mogelijkheden voor wonen en werken in Duitsland. Ook verzorgen we alle belastingaangiften voor u in Nederland en Duitsland.

Meer weten?


Ga naar de contactpagina of bel ons op 0544 - 352 103 en informeer wat we voor u kunnen doen, wat voor u het meest geschikt is.

Onze belangrijkste diensten voor ondernemers zijn:

Als u vragen heeft of voor een advies op financieel gebied of ten aanzien van uw fiscale verplichtingen, neemt u dan contact met ons op. Daar wordt u altijd wijzer van.