Bedrijfseconomisch advies

Iedere ondernemer kan zich wel een aantal situaties voor de geest halen, waarbij hij of zij behoefte heeft aan deskundig advies. Eén van de meest wezenlijke vragen daarbij is in hoeverre uw financiële administratie u direct inzicht in uw financiële positie geeft. Op dit gebied zijn we u graag van dienst. Ook als u voor een bijzondere beslissing voor uw bedrijf staat, kunt u een gedegen ondersteuning van ons verwachten. Zo staat u er niet alleen voor.

Advies

We hebben de administratie voor vele ondernemers professioneel op poten gezet. Bij andere hebben we een bijdrage geleverd aan de keuze en invoering ervan. In hoeverre heeft u een goed inzicht in de financiële kengetallen van uw onderneming?

Kom eens praten met één van onze adviseurs als u nadenkt over dit soort zaken of als u uw administratie wilt verbeteren of uitbreiden. Ook voor een zgn. 'second opinion' staan we graag voor u klaar.

Analyse van uw situatie

Een goede bedrijfsvoering staat of valt met inzicht in de financiële situatie. Op uw verzoek lichten we uw financiële administratie door. We geven u dan het noodzakelijke inzicht in uw financiële positie. Als het nodig is dan adviseren we u ook hoe u uw administratie verbeteren kunt.
Met een goede analyse verbetert u de bedrijfsvoering. U heeft een beter overzicht over de mogelijkheden. Een verbeterde administratie verbetert gegarandeerd ook uw eigen functioneren.

Advies bij bijzondere situaties

Soms staat een onderneming voor ingrijpende beslissingen. Bedrijfsopvolging, verkoop, uitbreiding of afslanking van de onderneming zijn daar enkele voorbeelden van. Onze adviseurs zijn u graag van dienst bij dit soort vraagstukken. Ook omtrent ingrijpende juridische of fiscale vraagstukken die met dit soort zaken gepaard gaan, kunt u als ondernemer bij ons terecht. Meer weten? Neem eens contact met ons op om te horen wat we voor u kunnen betekenen bij dit soort belangrijke situaties.

Hoe wilt u verder?

Wilt u meer inzicht? Ervaar onze verfrissende kijk. Neem contact met ons op of maak een afspraak op tel. 0544 - 352 103. Dan plannen we het eerste gesprek over de zaken die u met ons wilt bespreken.