Belastingaangifte

Als ondernemer heeft u vast wel een mening over de belasting. Betalen is meestal niet de grootste hobby. Toch zijn er veel regels waar u zich als ondernemer aan moet houden. Omzetbelasting, loonbelasting, vennootschapbelasting... Graag adviseren wij u daarbij.

Maar onze fiscale dienstverlening gaat verder dan het tijdig doen van uw aangiften. We doen veel meer! We ondersteunen, adviseren, mediëren. Als u het wilt voeren we diverse zaken voor u uit.

Belastingen: Advies of uitbesteden? 0544 - 352 103

Plannen van de aangiften

We plannen met u het aanleveren van de gegevens per kwartaal, per jaar of in bijzonder situaties. Waar het nodig is, springen we ook actief bij.

Ondersteunen

We zijn aanwezig als er een controle van de belastingdienst mocht plaatsvinden. We voorzien hen van de benodigde informatie. Voor zover we dat met u hebben afgesproken, uiteraard.

Advies

We adviseren u over diverse fiscale aspecten van uw ondernemen. Vaak profiteert de staat van uw betalingen, maar soms komt u in aanmerking voor bepaalde kortingen of vrijstellingen. Ook bij veranderingen binnen uw onderneming zijn er meestal fiscale verplichtingen èn mogelijkheden. Voor starters zijn er diverse regelingen voor fiscale aftrek. Neem eens contact met ons op, dan kunnen we u een beeld geven van waar het in uw onderneming om gaat.

Bezwaar en beroep

We stellen de diverse aangiften zorgvuldig op. Mocht u bezwaar of beroep willen aantekenen tegen een belastingaanslag waarbij de belastingdienst is afgeweken van onze aangifte, dan adviseren we u wat en hoe u dat het beste kunt doen. Eventueel dienen wij het bezwaar of beroep namens u in. We verzorgen ook de onderbouwing ervan. Indien nodig schakelen we specialistische juridische kennis in om uw belangen te dienen.

Haal meer uit uw belastingaangifte

Neem contact met ons op om te bespreken voor welke regelingen u in aanmerking komt. Ook leggen we uit hoe we u de zorgen van aangifte doen uit handen kunnen nemen.