Full-service administratie

Bent u ook zo'n ondernemer die zich liever met ondernemen bezig houdt dan met het afwikkelen van facturen? Wij nemen u dat graag uit handen: 0544 - 352 103

Volledig uitbesteden

Als u druk bent zit u niet te wachten op herinneringen aan betalings­termijnen en dergelijke. De oplossing is eigenlijk heel eenvoudig. Besteed uw administratie volledig aan ons uit. Uw betalingen gebeuren dan altijd zoals u dat wilt. En u heeft altijd direct inzicht in uw financiële positie. "Full-service administratie" heet dat. Dat doen we gegarandeerd beter dan u. Maar dat is dan ook ons vak. Reeds vele ondernemers gingen u voor.

Wederzijds afstemmen

Als u kiest voor full-service administratie dan zult u ons ook inzicht in uw werkwijze moeten geven. Op die manier kunnen we de administratie echt voeren zoals u dat wilt.

Van te voren maken we concrete afspraken, die precies bij u en uw onderneming passen. En zijn er opeens dringende zaken, dan lossen we dat vanzelfsprekend samen met u op.

Aan ons overlaten

Zo kunt u de zorgen over tijdig betalen van nota's geheel aan ons overlaten. Wij zijn klant bij alle gerenommeerde banken. Al uw betalingsverplichtingen voeren we eenvoudigweg met behulp van telebankieren voor u uit. Ook de inkomende betalingen verwerken we voor u. Eventueel stellen we u direct op de hoogte. Uw administratie houden we nauwgezet voor u bij. Dan kunt u zich met uw specialiteit bezighouden!

Uw administratie altijd op orde?

Wilt u de orde uw administratie terug? Wilt u zelf weer overzicht hebben? Neem dan contact met ons op of bel ons op 0544 - 352 103. We bespreken graag met u hoe u dit soort dagelijkse zorgen aan ons kunt overlaten.

Ondernemers » administratie:
Ondernemers » administratie:

Actualiteiten

Advocaatkosten echtscheiding aftrekbaar?
Wanneer twee partners door echtscheiding uit elkaar gaan, moeten er veel afspraken gemaakt worden. Vaak worden beide partners bijgestaan door een advocaat. Zijn de advocaatkosten van een echtscheidingsprocedure aftrekbaar?

Lees verder »

Versoepeling giftenaftrek in de bv
Gebleken is dat dga's de behoefte hebben om via hun bv een schenking te doen aan een goed doel. Onlangs heeft de staatssecretaris in een besluit bevestigd dat ook giften uit persoonlijke vrijgevigheid aftrekbaar kunnen zijn in de bv.

Lees verder »

Meer berichten »

kolom_bottom