Full-service administratie

Bent u ook zo'n ondernemer die zich liever met ondernemen bezig houdt dan met het afwikkelen van facturen? Wij nemen u dat graag uit handen: 0544 - 352 103

Volledig uitbesteden

Als u druk bent zit u niet te wachten op herinneringen aan betalings­termijnen en dergelijke. De oplossing is eigenlijk heel eenvoudig. Besteed uw administratie volledig aan ons uit. Uw betalingen gebeuren dan altijd zoals u dat wilt. En u heeft altijd direct inzicht in uw financiële positie. "Full-service administratie" heet dat. Dat doen we gegarandeerd beter dan u. Maar dat is dan ook ons vak. Reeds vele ondernemers gingen u voor.

Wederzijds afstemmen

Als u kiest voor full-service administratie dan zult u ons ook inzicht in uw werkwijze moeten geven. Op die manier kunnen we de administratie echt voeren zoals u dat wilt.

Van te voren maken we concrete afspraken, die precies bij u en uw onderneming passen. En zijn er opeens dringende zaken, dan lossen we dat vanzelfsprekend samen met u op.

Aan ons overlaten

Zo kunt u de zorgen over tijdig betalen van nota's geheel aan ons overlaten. Wij zijn klant bij alle gerenommeerde banken. Al uw betalingsverplichtingen voeren we eenvoudigweg met behulp van telebankieren voor u uit. Ook de inkomende betalingen verwerken we voor u. Eventueel stellen we u direct op de hoogte. Uw administratie houden we nauwgezet voor u bij. Dan kunt u zich met uw specialiteit bezighouden!

Uw administratie altijd op orde?

Wilt u de orde uw administratie terug? Wilt u zelf weer overzicht hebben? Neem dan contact met ons op of bel ons op 0544 - 352 103. We bespreken graag met u hoe u dit soort dagelijkse zorgen aan ons kunt overlaten.

Ondernemers » administratie: