Loonadministratie

Uw loonadministratie is een specifiek onderdeel van uw totale administratie. U heeft daarbij verplichtingen aan uw werknemers en de fiscus. Het gaat daarnaast om zaken als de premies volksverzekeringen, pensioenopbouw en overige afdrachten. Besteed uw loonadminstratie bij ons uit. Dat scheelt u veel zorgen: 0544 - 352 103.

Grip op de kosten

Door de (loon)administratie aan ons uit handen te geven, heeft u grip op de planning en de kosten ervan en op uw tijdsinspanning daarbij. Het gaat concreet om volgende aspecten:

  • We voeren de (loon)administratie voor u uit in overeenstemming met verplichtingen en afspraken.
  • We voorzien u van alle noodzaklijke overzichten zodat u zelf altijd de actuele stand van zaken kent
  • U bepaalt zelf hoeveel taken u aan ons uit handen geeft. Samen maken we daarvoor een goed plan dat bij u en uw ondernemen past

Gemak, inzicht, kosteneffectief

Onze dienstverlening sluit op deze wijze naadloos aan bij uw bedrijfsvoering. Zo heeft u de mogelijkheid om alle gegevens in digitale vorm aan te leveren. De verdere verwerking en de controle ervan verzorgen wij op een geavanceerd en up-to-date systeem. We bieden u daarbij ook alle mogelijkheden voor rapportage. Op deze wijze beschikt u via ons over een gemakkelijke, inzichtelijk en efficiënte (loon)administratie.

Zorgen over uw (loon)administratie?

Gaat er veel tijd en energie in uw loonadministratie zitten? Wilt u op dit moment weten of uw (loon)administratie anders, beter kan? Neem dan eens contact met ons op. Dan bespreken we samen hoe wij uw administratie gemakkelijker voor u kunnen maken.

Ondernemers » administratie:
Ondernemers » administratie:

Actualiteiten

Advocaatkosten echtscheiding aftrekbaar?
Wanneer twee partners door echtscheiding uit elkaar gaan, moeten er veel afspraken gemaakt worden. Vaak worden beide partners bijgestaan door een advocaat. Zijn de advocaatkosten van een echtscheidingsprocedure aftrekbaar?

Lees verder »

Versoepeling giftenaftrek in de bv
Gebleken is dat dga's de behoefte hebben om via hun bv een schenking te doen aan een goed doel. Onlangs heeft de staatssecretaris in een besluit bevestigd dat ook giften uit persoonlijke vrijgevigheid aftrekbaar kunnen zijn in de bv.

Lees verder »

Meer berichten »

kolom_bottom