Samenstelling jaarrekening

De jaarrekening is voor u als ondernemer een belangrijk instrument om uw onderneming te sturen. Deze laat zien wat er goed gaat en wat er niet goed gaat. De jaarrekening onderbouwt daarmee de beslissingen die u neemt. Laat uw jaarrekening duidelijk voor u opstellen: 0544 - 352 103

Eisen

Er worden nogal wat eisen aan de jaarrekening gesteld. Voor het opstellen ervan zijn er vooral juridische en fiscale regels. Daarnaast is het belangrijk om goed te weten wat er speelt binnen de onderneming en inzicht te hebben in de richting waarin de onderneming zich ontwikkelt. Juist met deze kennis als achtergrond is de informatie in de jaarrekening optimaal in te zetten voor het bedrijf.

Kundig en betrokken

Voor veel van onze klanten verzorgen wij de jaarrekening. Niet alleen zijn we specialist op financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch gebied, maar ook hebben we altijd een nauwe relatie met de betreffende ondernemer. Door de duurzame relatie die we met onze klant hebben, hebben we inzicht in de beweegredenen en ambitities van u als ondernemer. Daardoor zijn we ook in staat om de jaarrekening dat instrument te laten zijn dat u nodig heeft ter ondersteuning van uw taak als ondernemer.

Wat kost uw jaarrekening en wat levert die u op?

Wilt u de jaarrekening door ons laten opstellen? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we op welke wijze we dat voor u kunnen verzorgen.

Ondernemers » administratie: