Startersbegeleiding

Valkuilen of kansen?

De start en/of aankoop van een onderneming is een belangrijke gebeurtenis. Wat is de beste financiering? In het begin kom je nogal wat financiële valkuilen tegen. Vooral de fiscus kan soms onverwacht uit de hoek komen. Belangrijk is om daarbij ook nieuwe kansen te creëren.

Blinde vlek of advies?

Vaak heeft een startende ondernemer een zekere blinde vlek als het gaat om de noodzakelijke financiële ontwikkeling van het bedrijf. Met alle gevaren van dien! Juist als u bezig bent om uw onderneming op de rails te krijgen, kunnen we u met raad en daad bijstaan. Met ons inzicht en onze ervaring op fiscaal en economisch gebied hebben we vele ondernemers verder geholpen bij de start van hun bedrijf. Van die ervaring profiteert u direct.

Duurzaam

Vrijwel alle ondernemers die we in de startfase ondersteunen, zijn een langdurige relatie met ons aangegaan. We denken met u mee als starter, maar we overzien ook de verdere uitbouw van uw bedrijf op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied. In alle fasen staat uw belang en dat van uw bedrijf bij ons voorop.

Verklein uw risico's, vergroot uw kansen.

Neem contact met ons op. Dan bespreken we op welke gebieden we u wat aan ons heeft bij de start van uw nieuwe onderneming.

Actualiteiten

Advocaatkosten echtscheiding aftrekbaar?
Wanneer twee partners door echtscheiding uit elkaar gaan, moeten er veel afspraken gemaakt worden. Vaak worden beide partners bijgestaan door een advocaat. Zijn de advocaatkosten van een echtscheidingsprocedure aftrekbaar?

Lees verder »

Versoepeling giftenaftrek in de bv
Gebleken is dat dga's de behoefte hebben om via hun bv een schenking te doen aan een goed doel. Onlangs heeft de staatssecretaris in een besluit bevestigd dat ook giften uit persoonlijke vrijgevigheid aftrekbaar kunnen zijn in de bv.

Lees verder »

Meer berichten »

kolom_bottom