Onze filosofie

Persoonlijk advies

Adviseren is een vertrouwenszaak. Vertrouwen kun je niet forceren, maar dat moet je opbouwen. Daarom staat het persoonlijk contact in onze dienstverlening centraal. Pas als we u kennen, kunnen we u maatwerk leveren.

Administratie

Administratie, aangiften en rapportages maken een wezenlijk onderdeel uit van ons maatwerk aan u. Daarmee heeft u de ruimte om uw tijd aan uw onderneming te besteden. We voorzien u van de voor u relevante cijfers en rapportages. We zijn altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Als het voor u relevant is, dan informeren we u daarover.

Passende antwoorden

Door onze persoonlijke benadering is er regelmatig contact. We staan daarbij altijd voor u klaar. Dat vindt u bij ons meer dan bij anderen.

Strategisch

Onze dienstverlening gaat dan ook verder dan administratief. Door onze kennis kunnen we u als ondernemer op vele terreinen ondersteunen. Dat geldt zowel voor uitvoerende taken, als voor strategische zaken. Denk daarbij aan antwoorden op vragen als 'waar wil ik heen met m'n bedrijf, wat zijn de kansen en waar moet ik rekening mee houden?'

Coachend

Vanuit onze ervaring en inzichten houden u graag een spiegel voor, we denken met u mee in kansen en oplossingen En we zorgen dat u zich voldoende gesteund voelt om uw eigen beslissingen goed te nemen.
Soms heeft u een 'sparring partner' nodig. Die vindt u zeker bij ons! 

In de bres voor u

En als het nodig is, dan springen we voor u in de bres. We hebben veel en goede contacten bij overheden, banken en andere relevante organisaties. Die zullen we aanspreken als dat redelijkerwijs in uw belang nodig is. Ter illustratie hebben we een praktijkvoorbeeld van het in de bres springen voor u beschreven.

Geïnteresseerd?

Voor advies en uitvoering van administratieve taken kunt u uiteraard bij ons terecht. Maar we gaan verder. We geven graag en deskundig advies en we bemiddelen voor u als het nodig is. Dan bijten we ons er net zo lang in vast tot er een oplossing voor u is.

  • Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor een nadere kennismaking
  • Bekijk eerst nog ons team
  • Bekijk de pagina's voor ondernemers of particulieren waar we u meer informatie bieden over dit soort activiteiten
  • Maak direct een afspraak met ons op 0544 - 352 103