Over ons

Generalisten

Bij Rouwhorst & Maertzdorff vindt u generalisten op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied. We houden ons vooral bezig met fiscale adviezen. We hebben bovendien uitstekende contacten met banken, notarissen, fiscus en andere overheidsinstellingen. We hebben een goed gevoel van wat eerlijk en oprecht is. Dat betekent dat we niet schromen om ook tegen gevestigde instanties in te gaan als dat in uw belang het nodig is. Zie ook dit voorbeeld uit de praktijk.

Cliënten: MKB, zelfstandige

Veel van onze cliŽnten komen bij ons met vragen op fiscaal, administratief, financieel en bedrijfseconomisch gebied. Zij komen vooral uit het midden- en kleinbedrijf of beoefenen een vrij beroep.

Flexibel team

We hebben een jong team met harde werkers en onze dienstverlening gaat regelmatig ook buiten de kantoortijden verder. Als het u beter uitkomt, dan komen we gewoon bij u op het bedrijf. Ons bedrijf bestaat, naast de twee vennoten, uit negen medewerkers. Dat we generalisten zijn, betekent dat we graag met u en uw bedrijf meedenken. Het betekent ook, dat we soms voor bepaalde zaken een specialist inhuren.

Samenwerken in uw belang

We werken graag samen met anderen, zoals bijvoorbeeld uw eigen bankadviseur. Die geven we graag en duidelijk onze mening. We verwachten daarbij ook een opstelling terug die met uw belangen rekening houdt.

Persoonlijke aandacht

We geloven in onze persoonlijke wijze van werken. We zijn er van overtuigd dat deze aanpak één van de belangrijkste pijlers van ons nog steeds groeiende kantoor is.

Contact

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op als u overweegt ons in te schakelen. Tel: 0544 - 352 103 of email: info@r-m.nl.

Meer lezen?

Wilt u meer weten over onze diensten, ga dan naar informatie voor ondernemers, voor particulieren of kijk eens op Zwaartepunten in ons Werk.
Heeft u internationale ambitie? Ga naar Wonen een werken in Duitsland.