Rouwhorst & Maertzdorff

Vertrouwen, dienstbaarheid en langdurige samenwerking

Sinds 1991 is Rouwhorst & Maertzdorff Financieel Adviseurs actief. We zijn een ervaren team met een gedegen visie op financieel en fiscaal gebied. Onze cliënten bevinden zich in bijna geheel Nederland: van Amsterdam tot Nijmegen en van Assen tot Roermond. Met de meeste cliënten werken we al jaren samen. Dat past ook bij ons: een eerlijke, langdurige en constructieve samenwerking, gebaseerd op vertrouwen, een gezamelijk doel en onze wil tot dienstbaarheid die voorop staat in ons handelen.

Centrum van de Achterhoek

Ons kantoor staat in Zieuwent, dat is ongeveer in het centrum van de Achterhoek. Meer dan 60% van onze klanten bevindt zich dan ook in de Achterhoek. We zijn dan daarom regelmatig te vinden in en rond plaatsen als Lochem, Zutphen, Ruurlo, Eibergen, Winterswijk, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten of Doetinchem. Vooral in de gemeenten Berkelland, Oost-Gelre en Oude-IJsselstreek hebben onze medewerkers hun persoonlijke netwerken met overheden, banken en andere financiële instellingen.

Startende ondernemers, vermogende particulieren en medisch specialisten

We verlenen alle diensten binnen het gehele spectrum van bedrijfsadminstratie, belastingaangiftes en financieel advies. Daarbij hebben we in de loop der tijd bijzonder veel expertise opgebouwd wat betreft startende ondernemers, lange-termijn advisering omtrent private vermogens inclusief estate planning: het uiteindelijk zo prettig mogelijk overdragen aan de volgende generatie.

Ook werken we veel voor tandartsen, huisartsen, fysiotherapeuten en medisch specialisten. Op het gebied van inkomen & -voorzieningen, rechtspersonen, vermogensopbouw, continuïteit & praktijkoverdracht en estate planning hebben we inmiddels opmerkelijk veel ervaring opgebouwd

Internationaal

We zijn gespecialiseerd in fiscaal advies bij grensoverschrijdende activiteiten: werken en wonen in Duitsland. We bieden u graag inzicht in uw internationale mogelijkheden en verplichtingen. Voor het uitvoeren van uw belastingaangifte in beide landen bent u ons eveneens aan het goede adres. Voor de internationale odernemer zetten we daarnaast de bijbehorende financiële adminstratie en voeren deze eventueel ook uit. We werken op internationaal gebied samen met een gerenomeerd financieel bureau in Duitsland.

Meer weten?

Wilt u hier meer over weten? Ga dan naar:

Of bel ons op tel. 0544 - 352 103 om meteen een afspraak te maken.