Particulieren: inkomen, vermogen en belastingen

Voor veel particulieren blijkt het onbegonnen werk om zelf een belastingaangifte te doen. Vooral als er meerdere zaken spelen, zoals eigen huis, ziektekosten, eigen vermogen of nieuwe omstandigheden die optreden.

Veel particulieren laten ieder jaar hun belastingaangifte door ons verzorgen. Dat is vertrouwd, efficiënt en voorkomt u een hoop onnodige 'energieverspilling'. We verzorgen de belastingaangiften voor u tegen een duidelijke, vaste en scherpe prijs.

Ook voor advies komt u naar ons: wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste regelingen. We adviseren u als het gaat om inkomensvoorzieningen, persoonlijke veranderingen en belangrijke wijzigingen in de wet- en regelgeving. Ook voor wonen en werken in Duitsland bent u bij ons aan het goede adres.

Meer weten?

Ga naar de contactpagina en informeer wat we voor u kunnen doen, wat voor u het meest geschikt is. Of bel ons op 0544 - 352 103. We nemen graag de tijd voor u!

Onze belangrijkste diensten voor particulieren zijn:

Als u vragen heeft of behoefte aan advies op financieel gebied of ten aanzien van uw fiscale verplichtingen, neem dan contact met ons op!