Belastingaangifte

Vaak levert de jaarlijkse belastingaangifte nogal wat stress op.
Lukt het me op tijd? Benut ik wel alle aftrekposten?
Veel particulieren hebben de weg naar ons reeds gevonden. Zij laten het invullen van het aangifteformulier inkomstenbelasting en andere belastingformulieren aan ons over. Is dat ook iets voor u? Informeer eens naar uw mogelijkheden: 0544 - 352 103

Aangifte zonder stress

Hoe ver bent u met uw belastingaangifte? Laat ons alle gegevens uitzoeken voor u (en uw partner). We vullen daarna uw aangifte in en doen rechtstreeks vanuit ons systeem de aangifte voor u bij de belastingdienst, grondig en op tijd. En dat voor een duidelijke, vaste en scherpe prijs.

Onze werkwijze

Voor het doen van de aangifte inkomstenbelasting hanteren we de volgende werkwijze:

  • We nodigen u per telefoon uit voor een startgesprek op ons kantoor.
  • Het startgesprek duurt maximaal 45 minuten.
  • U neemt daarbij de relevante informatie en jaaroverzichten mee.
  • Wij stellen die vragen die we voor u en de meegebrachte informatie relevant achten.
Na het gesprek:
  • weet u exact wat u van ons verwacht
  • weten wij wat voor u van belang is bij de aangifte

Daarna stellen we uw aangifte op en dienen we deze rechtstreeks bij de belastingdienst in.

Zo is uw aangifte vóór de uiterste datum van 1 april bij de belastingdienst.

Informatie en vertrouwen

Het doen van een aangifte is meer dan formulieren invullen. Het is belangrijk dat u vertrouwen heeft in de persoon die uw aangifte doet. Bij de uitnodiging kunt u kenbaar maken met wie u uw zaken wilt bespreken. Onze medewerkers hebben veel vaste cliënten voor wie ze jaarlijks de aangifte verzorgen. We houden graag rekening met uw voorkeuren.

Tips

Tijdens de uitnodiging overleggen we met u welke informatie we precies van u nodig hebben. Die neemt u mee naar het startgesprek. Tijdens dat gesprek geven we u ook de nodige extra informatie en tips die u volgens ons goed kunt gebruiken in verband met de belasting, uw vermogen & inkomsten en eventuele voorzieningen. Zo heeft u er altijd voordeel van dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste regels op fiscaal en financieel gebied.

Vaste tarieven

Uw belastingaangifte verzorgen we tegen een van te voren afgesproken prijs. U weet daarmee precies wat het u gaat kosten. Informeer er eens naar!

Meld u aan!

Neem contact met ons op, dan bespreken we voor welke regelingen u in aanmerking komt. Ook leggen we uit hoe we u de zorgen uit handen kunnen nemen van aangifte doen en terugvorderen. Eventueel nodigen we u alvast een keer op kantoor uit. Meld u aan op de contactpagina.